HTML

Gondolatok

Minden ami a blogban írok az a fantázia szülötte, bármilyen egyezés a világgal lehetetlen.

Friss topikok

Címkék

2012.09.08. 23:07 Thompshon[HUN]

Köszöntő

Nos arra gondoltam hogy nyitok egy blogot. Arról amit érzek, amit látok, és tapasztalok, a víziók melyek kísértenek álmomban, mindet leírom. A fegyverek, technológiák amiket asztrális testben érzékelek egészen elképesztöek, szóval bárki aki olvasni fogja a blogomat ne vegye komolyan amiket állítok, Hisz mind csak egy EGY részei vagyunk. A végrelen valóságból pedig nincs kiút akár melyik létezésen megyünk keresztül. Én így gondolom. Ha te másként gondolod, az nem probléma számomra, hisz a világ a mandelbulbon alapszik, mondta volt régen Isten nekem.. Bár az idő telik, mégse létezik, hisz az ember találta ki senki más, Talán ezért létezik csak.

Ha eddig nem folyt össze a gondolat sorom, és nem ment el a kedved az olvasástól, nos akkor leírok mindent lassanként hogy miröl képzelgek Otaku módján :) Üdv Közöttem idegen :)

Szólj hozzá!

Címkék: Köszöntő


A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatok66.blog.hu/api/trackback/id/tr874763829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása